SPING, stavbno pohištvo in inženiring, d.o.o., Tavčarjeva ulica 14B, Škofja Loka (v nadaljevanju SPING) vas želi obvestiti o načinu zbiranja, uporabe in posredovanja podatkov, ki smo jih pridobili od vas ali o vas.


1. člen: Podatki, ki jih zbiramo

SPING se zaveda, da sta zasebnost in varovanje osebnih podatkov zelo pomembni. Ko uporabniki brskajo po spletnem mestu in niso prijavljeni na nobeno spletno storitev, brskajo anonimno. Medtem, ko brskajo, nimajo dostopa do svojih osebnih podatkov, vendar pa SPING sledi, kako spletno mesto uporabljajo tako anonimni kot registrirani uporabniki. Podatki o uporabi spletnega mesta ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov, SPING jih uporablja zgolj z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.


2. člen: Uporaba in posredovanje

Podatke zbiramo, da lahko uporabnikom zagotovimo boljše storitve, ki vključujejo zagotavljanje podpore uporabnikom, odgovore na povpraševanja, celovitejše izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh, avtomatično prilagoditev prikaza zaznani strojni opremi, zagotavljanje vsebin, ki jih smatrate kot zanimive in relevantne.


3. člen: Hramba podatkov

Baza podatkov, vezanih na spletno stran družbe SPING, se nahaja strežnikih v Sloveniji. Iz strežnika prek namenske aplikacije za upravljanje s to bazo se ne pošiljajo nobeni podatki, razen omenjene poizvedbe po socialnih omrežjih. Vaš naslov elektronske pošte se ne posreduje izven aplikacijskega strežnika in ga tudi ne bomo posredovali nobenim tretjim osebam. Edini podatki, ki se pošiljajo iz aplikacijskega strežnika, so vezani na posodobitve namenske aplikacije. Vaše podatke bomo hranili za obdobje, ki je potrebno za uresničitev namenov, ki so navedeni v tej Politiki zasebnosti, razen v primeru, ko bi bilo daljše obdobje hrambe potrebno ali dovoljeno v skladu z zakonom. Vaše podatke v skladu s pravili stroke ščitimo pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem ali neavtoriziranim dostopom.


4. člen: Pravica do dopolnitve, popravka, blokiranja, izbrisa in ugovora

Če menite, da so vaši osebni podatki v naših evidencah nepopolni, netočni ali neažurni in bi radi popravili, posodobili, umaknili ali kako drugače omejili našo uporabo vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih predhodno neposredno posredovali, lahko uporabite spodaj navedene načine in stopite z nami v stik. V vaši zahtevi naj bodo vključeni vaši kontaktni podatki ter jasna navedba podatkov, ki bi jih radi popravili, posodobili, umaknili ali kako drugače omejili našo uporabo. Poskušali bomo ugoditi vaši zahtevi takoj, ko bo to mogoče.

Na voljo vam dajemo številne možnosti v zvezi z našo uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov za namene trženje. Lahko se odločite, da ne želite prejemati naših elektronskih obvestil; če ne želite več prejemati naših elektronskih sporočil povezanih s trženjem, lahko odklonite njihovo prejemanje s tem, da pošljete elektronsko sporočilo na: info@sping-doo.si; želite izbris vašega elektronskega naslova iz našega aplikacijskega strežnika: če ne želite biti več zavedeni v sistemu, ki spremlja obisk spletne strani, lahko vaše osebne podatke v celoti odstranimo. V tem primeru nam pošljite elektronsko sporočilo na: info@sping-doo.si


5. člen: Spremembe Politike zasebnosti

SPING lahko to Politiko zasebnosti spremeni. Za informacijo o tem, kdaj je bila Politika nazadnje spremenjena, prosimo, da pogledate datum veljavnosti na vrhu dokumenta. Kakršnakoli sprememba velja od dneva javne objave spremenjene Politike zasebnosti na spletnih straneh SPING.


6. člen: Datum začetka veljave

Ti splošni pogoji začnejo veljati z dnem objave na spletnih straneh.


7. člen: Kontakt za pritožbe ali informacije v zvezi z našo Politiko zasebnosti

Pišete nam lahko na elektronski naslov: info@sping-doo.si