Vrata dobrega življenja, okna lepše prihodnosti.

O PODJETJU SPING

Skrbimo za visoko kulturo bivanja.

VEČ O OKNIH

Pridobite nepovratno eko subvencijo

PREBERITE VEČ

Z lesom in novimi materiali

SPOŠTUJEMO NARAVO

S pasivnimi vrati in okni

VARČUJEMO Z ENERGIJO

Z zasnovami in izvedbo po meri

POSKRBIMO ZA IZVIRNOST

Mnenja naših strank

Grahek Ivan
Saša Čadež
Gotič Milka
Simon Mlinar
Boštjan Šturm

S podjetjem SPing d.o.o. imam pozitivne izkušnje. Na meritve so prišli v dogovorjenem roku. Njihovo svetovanje je bilo strokovno, saj so bili detajli vgradnje zahtevni (mansarda). Enako je bilo z montažo, izvedena ob dogovorjenem roku in strokovno. Toplo priporočam.

Grahek Ivan
Prevoje

Tako z izdelkom kot storitvijo smo bili zelo zadovoljni. Oseben pristop in strokovnost sta nas prepričala. Pomoč pri izbiri oken, vrat in senčil, prijaznost, prilagodljivost in upoštevanje naših posebnih želja ter kakovostna izvedba so razlogi, da smo se ob naslednji prenovi ponovno odločili za Sping d.o.o.

Saša Čadež
Škofja Loka

Izredne pohvale monterjem za pridnost, hitrost, natančnost ter prijaznost. Z njihovim delom izredno zadovoljni. Za sabo pustijo čisto. Vse naredijo izredno natančno in delajo, kot, da bi delali dom za sebe. Vse pohvale celotni ekipi.

Gotič Milka
Kopačnica

Z SPING izdelki oziroma okni smo navdušeni in zadovoljni. Ekipa se je zelo trudila pri montaži.

Simon Mlinar
Ledine

Z okni in vrati smo zelo zadovoljni. Zame je to izdelek, ki bo sluzil svojemu namenu vsaj 30 let. Zame ste bili v vseh pogledih najboljša izbira in vas priporočam tudi drugim, ki me vprasajo za mnenje.

Boštjan Šturm
Novaki

OBIŠČITE NAS V NAŠEM SALONU V ŠENČURJU

Ugodno financiranje in eko skladi

  • Z ugodnimi krediti in subvencijami lažje do sredstev za kakovostna okna in vrata. Zaradi dolge življenjske dobe stavbnega pohištva se splača izbrati visoko kakovost.
  • Pri naložbi vam strokovno pomagamo. Naše bančno sodelovanje je osnova za vaše ugodnosti pri kreditiranju. Naša usmerjenost v uporabo kakovostnega slovenskega lesa je temelj za vaše možnosti, da za naložbo pridobite nepovratno subvencijo Eko sklada Republike Slovenije.
  • Za vas pripravimo vso potrebno dokumentacijo!

Preberi več

Katalogi

Navodila za uporabo in vzdrževanje